"Bij mijn zus hangen foto’s van haar kinderen aan de muur. Maar ik herken mijn nichtje niet met die cheeselach en mijn neefje zit nooit zo stil."
"Mijn man wil absoluut niet poseren voor een foto, maar ik zou ook zo graag mooie gezinfoto’s aan de muur willen."
"Pure, professionele foto’s van ons dagelijkse leven, dát is wat ik wil."

Herken jij je in bovenstaande zinnen en blijf je het idee houden dat het anders moet kunnen? Verlang je ernaar om jouw gezin op een pure manier vast te laten leggen?

Stel je eens voor dat je over 10 jaar weer eens terug kijkt naar jullie gezinsfoto’s. Je kijkt naar foto’s vol keurige cheese–lachjes richting de camera. Heb je dan een beeld van hoe jullie waren als gezin?

Het gaat tijdens de fotosessie niet om het maken van het perfecte plaatje. Het gaat om het vieren van het leven en de liefde die jullie voor elkaar hebben.

Ik fotografeer jullie precies zoals jullie zijn en leg vast wat er is. Niet geposeerd, maar juist authentiek en puur! Inclusief al jullie mooie, lieve, gekke bijzondere en imperfecte eigenschappen die zo bij jullie horen.

Tijdens de fotosessie ben je even niet bezig zijn met de dagelijkse zorgen en beslommeringen, maar geniet je voluit van en met je prachtige gezin. Zodat je na een paar weken prachtige, pure gezinsfoto’s aan je muur kunt hangen die precies weergeven wie jullie zijn!

Ik vind verbinding met jullie heel erg belangrijk. Wanneer jij contact opneemt, plannen we eerst een bel– of skype–afspraak. Natuurlijk ben je ook welkom op mijn kantoor in Bunschoten.

We bespreken dan jouw wensen. Hoe ziet jouw ideale fotosessie eruit en hoe wil jij jezelf terug zien? Ook bespreken we het tijdstip en de locatie en daarbij stemmen we uiteraard af op de tijd van het jaar.

Op de dag van de fotosessie ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. In deze drukke wereld, waar iedereen gehaast is en alles gepland moet worden, is het juist zo bijzonder om echt even tijd te nemen om foto’s te maken die aansluiten bij jullie wensen. Daarom trekken we twee uur uit voor de fotosessie.

Ik pak niet meteen mijn camera erbij, maar geef je kind(eren) lekker de ruimte om kennis te maken met mij en te wennen aan de situatie.

En dan...gaan we aan de slag! De fotosessie wordt een heerlijke ochtend of middag spelletjes spelen, lachen, stoeien en knuffelen in je eigen omgeving. En zonder de stress te moeten presteren voor de camera. Zodat als je de foto’s ziet, je kan zeggen: "Hey, dat zijn wij, precies zoals we als gezin zijn!"

Na de fotosessie kan jij heerlijk achteruit leunen, maar ik nog lang niet! ;–)

Na de fotosessie neem ik de tijd om de foto’s te selecteren en bewerken.Ik bewerk het licht en de kleuren in de unieke Evelyn Fotografie stijl. Tijdens de fotosessie maak ik veel foto’s, maar ik laat jullie natuurlijk alleen de mooiste zien. Deze selectie bevat ten minste 40 foto’s, afhankelijk van hoe de fotosessie verliep.

Deze selectie zet ik in een online gallery en binnen 3 weken stuur ik jullie de link en het persoonlijke wachtwoord van deze gallery. Zo kan je heerlijk op je gemak de foto’s uitkiezen die jullie het meeste aanspreken.

foto recensie gezinsfotografie evelyn fotografie

"Evelyn heeft meteen een klik met kinderen, zo bijzonder om te zien. Dit voel en zie je ook terug in de foto’s: een open blik, een vriendelijke lach en kinderen die volkomen zichzelf zijn."

– Edith Lindenholt

recensie gezinsfotografie visual storytelling evelyn fotografie

"Ik ben nog steeds zo blij met de foto’s aan de muur.
Evelyn is een enthousiaste, creatieve, deskundige fotograaf en een open, hartelijk en vrolijk mens. Voordat de fotoshoot begint, neemt ze alle tijd ons te laten wennen en ons beter te leren kennen en je op je gemak te stellen met als resultaat ontspannen, mooie, spontane en grappige foto’s!"

–Irene Heijnen

recensie gezinsfotografie visual storytelling evelyn fotografie

"Dat er zo’n geweldig resultaat uit de fotoshoot zou komen, dat had ik niet durven hopen. Wat ben ik ontzettend blij met de foto’s en wat heeft Evelyn goed momenten gepakt met haar camera. We krijgen geweldige reacties op de foto’s!"

– Marloes de Rijk

recensie gezinsfotografie visual storytelling evelyn fotografie

"Evelyn is bescheiden en vriendelijk en hierdoor voel je je snel bij haar op je gemak. Haar enthousiasme, doorzettingsvermogen en oog voor details zorgen er keer op keer voor dat ze de mooiste momenten vastlegt. Een aanrader!"

– Mariëlle Bouw–Koller

 • 15-30 minuten inspiratiegesprek in Bunschoten of via skype
 • 1,5-2 uur fotosessie op locatie naar keuze
 • Nabewerking van de foto's in unieke Evelyn Fotografie stijl
 • Een uitgebreide online gallery met persoonlijk wachtwoord
 • 10 foto's naar keuze op USB-stick in luxe cadeauverpakking

185 euro

 • 15-30 minuten inspiratiegesprek in Bunschoten of via Skype.
 • 1,5-2 uur fotosessie op locatie naar keuze
 • Nabewerking van de foto's in unieke Evelyn Fotografie stijl
 • Een uitgebreide online gallery met persoonlijk wachtwoord
 • 15 foto's naar keuze op USB-stick in luxe cadeauverpakking

250 euro

 • Zeer uitgebreid inspiratiegesprek (45-60 minuten. Locatie in overleg.
 • Een eigen privé moodboard op pinterest (deze vul je aan met foto's die jou aanspreken voor de fotosessie)
 • 1 dagdeel fotosessie op locatie(s) naar keuze
 • Nabewerking van de foto's in unieke Evelyn Fotografie stijl
 • Een uitgebreide online gallery met persoonlijk wachtwoord
 • 25 foto's naar keuze op USB-stick in luxe cadeauverpakking
 • Professionele slideshow met foto's van je keuze

375 euro