Jij ziet de schoonheid en de kern in mensen en weet die te vangen op beeld, zodat iedereen het kan zien
— Tineke Blokzijl

Evelyn Prins

Als er iemand mee kan praten over imperfectie ben ik het wel. Door mijn lichamelijke beperkingen (spasme en hypermobiliteit) voelde ik me heel mijn leven al anders dan een ander. Lange tijd zag ik mijn beperking als een gruwel. Het moest verborgen worden, ik wilde normaal zijn. Dat dit met een zichtbare beperking niet lukte, frustreerde me mateloos. 

Totdat iemand anderhalf jaar geleden tegen mij zei: “Evelyn, jouw beperking is jouw kracht.” Ik moet haar heel raar aangekeken hebben. Mijn beperkingen een kracht? Zo had ik er nog nooit naar gekeken.

Daar begon mijn groei wat betreft mijn kijk naar mezelf. Of het nu positief of negatief is, mijn beperkingen maken mij tot wie ik ben. Langzaamaan begon ik de kracht van puur-zijn te ontdekken.

Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden. Ik hield op me mooier voor te doen dan ik ben en ontdekte dat het leven geen opsmuk nodig heeft, het is prachtig zoals het is! Jij en ik zijn prachtig, precies zoals we zijn! Met of zonder beperking. Wat een heerlijke opluchting.


Met mijn fotografie wil ik verhalen vertellen, jullie verhaal.

Mijn droom en missie in dit leven is om jou (en de rest van de wereld) de schoonheid en kracht van puur-zijn te laten zien en jou te inspireren om je unieke verhaal te delen. Want jouw authentieke verhaal is het waard om gehoord én gezien te worden!

Naast fotografe ben ik een gediplomeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met specialisatie pedagogiek en heb een aantal jaren in de kinderopvang gewerkt.

Ik ben met name gespecialiseerd in special care fotografie. Tijdens de fotosessie bied ik de extra begeleiding, structuur en veiligheid die je kind nodig heeft.